longboards.png

Fuel Fire om fuel fire team riders köpvillkor kontakt

skateboards.png

Webshop är ej installerad eller aktiv

Köpvillkor

Klickade du bort "Tack för din beställning!" och vill se den igen?  Klicka här!

Beställningar

Du beställer dina varor genom vår webbshop, för att göra en beställning måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år ber vi dig att målsman gör beställningen.Du väljer betalningsmetod i kassan(förskottsbetalning eller postförskott) När vi mottagit din order får du ett bekräftelsemejl till den angivna e-postadressen.

Priser

I alla våra priser ingår moms med 25%. Vi reserverar oss för eventuella publiceringsfel och förbehåller oss rätten att ändra priser, specifikationer och villkor utan förhandsbesked, vi är bla beroende av valutakurser,skatter,fraktpriser,tillverkarpriser och andra faktorer när vi sätter våra priser.Det enda som tillkommer är postens avgifter.Du bör ta del av våra villkor innan du beställer. Det är priserna och villkoren vid beställningstillfället som gäller.

Förskottsbetalning

Inga avgifter tillkommer.

Totalpriset för produkter och frakt sättes in på mitt bankkonto:

Clearingnummer: 8403-8 Kontonummer: 204 005 950-9 Bank: Sparbanken Göinge AB, Swedbank.

När vi registrerat din betalning skickar vi din order. Glöm ej att ange orderID som du hittar i orderbekräftelsen som skickas till dig. Du har 5 dagar på dig att betala efter gjord beställning sedan makuleras ordern.

Postförskott

Postens avgift för postförskott tillkommer, för närvarande 60kr.

Du hämtar och betalar ditt paket på närmsta postkontor/utlämningsställe.

Garanti/Reklamation

På våra produkter lämnar vi ett års garanti mot fabrikationsfel,om man kan påvisa att det är ett fabrikationsfel ersätter vi dig med en ny eller likvärdig vara enl. överenskommelse, skulle det inte gå att ersätta eller avhjälpa felet betalar vi tillbaka dina pengar efter godkänd reklamation(tillverkarens normer gäller), vid reklamation returnerar du varan samt kvitto. Du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka eventuella reklamationer. Garantin omfattar inte normalt slitage,skador vid krasch eller motkörning,felaktig montering av delar,fuktskador,skador orsakade av vätskor som tex. lösningsmedel och lack.egenhändig förändring eller modifiering.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra din beställning inom 14 dagar enl. distansavtalslagen, varan får då ej ha varit använd och måste returneras komplett, oskadad och i orginalskick med oskadad förpackning, köparen ansvarar för att varan returneras i sådant emballage att varan inte skadas under frakten, vid retur står köparen för alla fraktkostnader. Vill du returnera en vara måste du kontakta oss innan du skickar tillbaka den,vid byte gäller de priser som angavs när varan köptes. Mer info om distansavtalslagen finns på konsumentverkets hemsida.

Leverans/Leveranstid

Varorna skickas normalt med posten som postpaket. Normalt är leveranstiden 1-3 dagar efter genomförd betalning för varor som finns i lager, för beställningsvaror kontakta oss för leveranstid. Vi gör allt för att skicka så fort som möjligt, vi kan dock inte ta något ansvar för förseningar som beror på fraktföretaget. Vill du besöka vår butik i Tyringe går det bra att komma och titta och känna på grejorna även kvällar och helger om du kontaktar mig först för att avtala en tid. Vill du hämta en beställning i Tyringe går det också bra om du kontaktar oss först,du sparar då in frakten, kontant betalning gäller då. Du är mycket välkommen.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden för en beställning beräknas efter storlek och vikt enl. postens prislista för brev och paket, priset för frakten kommer att visas i kassan vid beställning, ofta kan det löna sig att beställa tillsammans med en kompis för att få ner fraktkostnaden. Mindre lättare saker kan skickas som brev (vi försöker alltid skicka på billigaste sätt) fraktmellanskilnaden kommer då att betalas tillbaka. Våra fraktpriser gäller inom sveriges gränser, när vi skickar utomlands kan fraktkostnaden bli högre, ev. tillkommande kostnader som tull och skatt betalas av kunden i mottagarlandet.

Skador på paket/Outhämtade paket

Om du upptäcker en skada på ditt paket skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller utlämningsstället och göra en skadeanmälan, skadade paket skall ej hämtas ut !!!, upptäcker du inte skadan förrän paketet är öppnat och skadan kan anses som en fraktskada skall du kontakta postkontoret så fort som möjligt och göra en skadeanmälan. Du har upp till 2 veckor på dig att hämta ut ditt paket innan det skickas tillbaka till oss, har du beställt och ej hämtat ut din försändelse innan det går i retur till oss kommer du att debiteras för returfrakt samt en avgift på 250 kronor för administrativa kostnader, vi registrerar alla som inte hämtar ut sina paket, alla försök till bedrägeri polisanmäls, vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om vi misstänker bedrägeri. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella faktafel, att alla bilder exakt återger produktens utseende och slutförsäljning på våra webbsidor.

Personuppgifter

Vi garanterar att inga personuppgifter såsom e-postadresser, namn eller telefonnummer lämnas till tredje part.

Webshop är ej installerad eller aktiv

facebook_logo.jpg
Share |